06. 03. 2020

Glede na trenutno situacijo smo v družbi BTC sprejeli ukrep, da do nadaljnjega odpovemo organizacijo vseh javnih dogodkov oz. prireditev v organizaciji družbe BTC.

 

Vse cenjene poslovne partnerje obveščamo, da je dogodek Nočno nakupovanje, ki je bil načrtovan v petek, 20. marca 2020, zaradi povečanih tveganj širjenja koronavirusa SARS-Cov-2 (COVID-19)  v Sloveniji, odpovedan.

Ko se bodo razmere stabilizirale, bomo razmislili o morebitnem nadomestnem datumu omenjenega dogodka ter vas o njem pravočasno obvestili.

Glede na trenutno situacijo smo v družbi BTC sprejeli ukrep, da do nadaljnjega odpovemo tudi organizacijo vseh ostalih javnih dogodkov oz. prireditev v organizaciji družbe BTC, pri čemer prosimo za vašo podporo in razumevanje. Prav tako vas pozivamo, da tudi sami ravnate odgovorno in razmislite o ustreznih ukrepih glede organizacije prireditev, v kolikor ste jih načrtovali v prihodnje.

V družbi BTC smo za potrebe preventivnega delovanja v primeru širitve novega koronavirusa že sprejeli določene preventivne ukrepe, o katerih smo vas obvestili v minulem tednu. Še naprej budno spremljamo priporočila odgovornih strokovnih institucij, ki nam bodo služila kot podlaga za morebitne nadaljnje ukrepe. V kolikor bo prišlo do sprememb priporočil, bomo ustrezno reagirali in vas o spremembi tudi pravočasno obvestili.

 

Ljubljana, 6.marec 2020

 

S spoštovanjem,


Miha Mermal
Izvršni direktor za marketing in trajnostni razvoj