16. 10. 2020

Poziv k preventivnemu ravnanju v času povečanega tveganja za prenos okužb s COVID-19

 

 

Spoštovani,

 

obveščamo vas, da se v soboto, 17. oktobra 2020, v središčih

BTC City Ljubljana, BTC City Novo mesto, BTC City Murska Sobota,

začasno zaprejo gostinski lokali in fitnes centri, za nekatere druge storitvene dejavnosti pa začnejo veljati prilagojeni ukrepi.

Ukrepi so skladni z Odlokom o spremembah in dopolnitvi Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki v rdečih statističnih regijah z najslabšo epidemiološko sliko, med katerimi je tudi osrednjeslovenska regija, začasno prepoveduje opravljati gostinsko dejavnost v lokalih ter dejavnost fitnes centrov. Odlok tudi določa, da se v prostorih, kjer se opravlja frizerska ali kozmetična dejavnost, lahko nahaja le ena stranka.

 

Gostinski ponudniki – osebni prevzem ter dostava jedi in pijač

 

Prepoved opravljanja gostinske dejavnosti ne velja v primeru osebnega prevzema ter dostave jedi in pijač. Gostinski ponudniki ste včeraj prejeli tudi e-pošto s pozivom, da nam sporočite morebitne spremembe podatkov glede ponudbe prevzema ali dostave, saj vse te informacije objavljamo tudi na spletni strani BTC City. Vaša obvestila nam lahko posredujete na e-naslov urednistvo@btc-city.com 

V kolikor dostave vaših jedi in pijač še ne ponujate, se lahko povežete s katerim od ponudnikov, ki to omogočajo (E-HRANA, WOLT).

Prav tako vas obveščamo, da se v skladu z s spremembami vladnega odloka zapirajo tudi skupni jedilni prostori v notranjem delu Tržnice BTC City LJ in Kulinaričnem parku LJ(Street food).

 

Preventivno ravnanje v času povečanega tveganja za prenos okužb s COVID-19

 

Ponovno vas pozivamo tudi k povečani stopnji preventivnega ravnanja vaših zaposlenih in odgovornega vedenja pri delu s strankami. Prosimo vas, da za vašo panogo delovanja podrobno spremljate in preučite navodila s strani odgovornih strokovnih institucij ter jih pravočasno in ustrezno vpeljete v poslovanje.

Da bi kot upravitelj poslovnega objekta lahko pravočasno sprejeli in uvedli ustrezne preventivne ukrepe, vas prosimo, da v primeru okužbe katerega izmed vaših zaposlenih o tem nemudoma obvestite svojega skrbnika in pošljete sporočilo na e-naslov obvescanje@btc.si. Ob pojavu okužbe nemudoma  tudi poskrbite za takojšnjo ustrezno dezinfekcijo najetih poslovnih prostorov.

Verjamemo, da lahko s skupnim preventivnim delovanjem in pravočasnim ukrepanjem prispevamo k čim prejšnji umiritvi razmer.

 

S spoštovanjem,

Miha Rakar

Direktor BTC City

Aktualna obvestila

01. 12. 2017

Obvestilo o uporabi eRačunov v poslovanju z družbo BTC

Z elektronskim poslovanjem želimo poenostaviti prejem... Več

30. 01. 2020

V veljavnost je stopil nov Pravilnik za poslovanje z vrednostnimi darilnimi boni BTC-CITY

S 1.1.2020 je stopil v veljavo Pravilnik za poslovanje... Več

20. 04. 2020

Rekonstrukcija krožišča na Ameriški ulici

Začasna prometna ureditev zaradi pričetka del v krožišču... Več

15. 05. 2020

Sprostitev omejevalnih ukrepov pri ponujanju in prodajanju blaga in storitev potrošnikom v RS

S ponedeljekom, 18.maja 2020, se sproščajo nekateri... Več

14. 10. 2020

OBVESTILO: Odpoved kampanje "Popustival"

Odpoved kampanje "Popustival" Več