23. 10. 2020

Obvestilo o začasnem zaprtju storitvenih in trgovskih ponudnikov v BTC City Ljubljana in ravnanju v času omejenega dostopa

 

 

Spoštovani,

po tem, ko so se skladno z vladnim Odlokom o spremembah in dopolnitvi Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji v preteklem tednu že zaprli vsi gostinski lokali in fitnes centri, se z jutrišnjim dnem (24. oktobra) na območju BTC Cityja Ljubljana začasno zaprejo storitveni in trgovski ponudniki, razen  izjem, določenih z odlokom, objavljenim na dan 23. 10. 2020.

Na območju še vedno delujejo podporne službe, ki bodo v času zaprtja skrbele za vzdrževalna dela in varovanje območja.

Dostop do poslovnih prostorov v času zaprtja:

Za dostop do vaših poslovnih prostorov v tem obdobju veljajo  naslednja navodila:

 

  • najemniki trgovskih, gostinskih in ostalih storitvenih prostorov, ki nimate lastnega dostopa, lahko v nujnih primerih do svojih prostorov dostopate le ob predhodni najavi s klicem na telefonsko številko dežurno informacijskega centra: 01 585 13 10,

 

  • za poslovne partnerje z lastnim dostopom zgornje navodilo ne velja.

 

V kolikor boste skladno z odlokom lahko nadaljevali s poslovanjem, a se boste odločili za prilagojen delovni čas, o tem čim prej obvestite svojega skrbnika ter pošljite sporočilo na e-naslov obvescanje@btc.si.

Za nemoteno poslovanje in čim hitrejšo izmenjavo vseh ključnih informacij priporočamo uporabo BTC B2B portala, kjer poleg splošnih informacij lahko dostopate do vaših računov, stanja obveznosti in zahtevkov za eStoritve. Do B2B portala dostopate na povezavi https://b2b.btc.si/

 

Storitev dostave na območju Ljubljane:

 

V primeru, da potrebujete storitev za hitro dostavo paketov oz. izdelkov vam posredujemo informacijo podjetja Avant car d.o.o.:

Avant car d.o.o. vam omogoča hitro dostavo paketov oz. izdelkov vašim končnim kupcem na celotnem območju Ljubljane po izjemno ugodnih pogojih. Dostava se izvaja izključno z električnimi vozili ter praviloma v roku 2-3 ur od naročila, tako v dopoldanskem času kot v večernih urah, 7 dni v tednu. Prevzem in dostavo se naroči preko enostavnega spletnega vmesnika ali namenske elektronske tablice, možna je tudi API integracija z vašo spletno trgovino. Več informacij: 041 730 790, avantcar@avantcar.si.

V družbi BTC nadaljujemo s spremljanjem priporočil odgovornih strokovnih institucij, ki nam bodo služila kot podlaga za nadaljnje ukrepe. O vseh spremembah vas bomo pravočasno obvestili.

Morebitna dodatna vprašanja lahko pošljete na e-naslov: obvescanje@btc.si ali se obrnite na svojega skrbnika.

V upanju na čim prejšnjo umiritev razmer vas lepo pozdravljam.

 

 

S spoštovanjem,

Miha Rakar

Direktor BTC City

Aktualna obvestila

01. 12. 2017

Obvestilo o uporabi eRačunov v poslovanju z družbo BTC

Z elektronskim poslovanjem želimo poenostaviti prejem... Več

30. 01. 2020

V veljavnost je stopil nov Pravilnik za poslovanje z vrednostnimi darilnimi boni BTC-CITY

S 1.1.2020 je stopil v veljavo Pravilnik za poslovanje... Več

20. 04. 2020

Rekonstrukcija krožišča na Ameriški ulici

Začasna prometna ureditev zaradi pričetka del v krožišču... Več

15. 05. 2020

Sprostitev omejevalnih ukrepov pri ponujanju in prodajanju blaga in storitev potrošnikom v RS

S ponedeljekom, 18.maja 2020, se sproščajo nekateri... Več

14. 10. 2020

OBVESTILO: Odpoved kampanje "Popustival"

Odpoved kampanje "Popustival" Več