31. 03. 2021

Obvestilo o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom - BTC City NM

 

 

Spoštovani,

 

obveščamo vas, da se skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji v četrtek, 1. aprila, na območju BTC Cityja Novo mesto začasno zaprejo storitveni in trgovski ponudniki, razen izjem, določenih z odlokom, objavljenim v Uradnem listu na dan 29. 3. 2021.

 

Dostop do poslovnih prostorov v času zaprtja:

 

V kolikor boste skladno z odlokom lahko nadaljevali s poslovanjem, a se boste odločili za prilagojen delovni čas, o tem čim prej obvestite svojega skrbnika ter pošljite sporočilo na e-naslov urednistvo@btc-city.com.

 

Na območju bodo še vedno delovale podporne službe, ki bodo v času zaprtja skrbele za vzdrževalna dela in varovanje območja.

 

Skladno z zahtevo Odloka tudi družba BTC kot upravljavec nakupovalnega središča v objektih, kjer posluje večje število ponudnikov, izvaja spremembo pri vhodih in izhodih v skupne prostore in skrbi za ustrezne označbe glede omejitve števila oseb, kjer je to potrebno.

 

Obvezno tedensko testiranje

 

Določenim izjemam, ki so navedene v 3. členu Odloka, je obratovanje dovoljeno le pod pogojem, da zaposleni, ki izvajajo ponujanje in prodajanje blaga in storitev, enkrat tedensko opravijo testiranje na prisotnost SARS-CoV-2 (COVID-19) po HAGT (hitri test) ali PCR metodi. Ponujanje in prodajanje blaga in storitev lahko opravljajo le zaposleni, ki imajo negativni izvid testa ali izpolnjujejo katerega od ostalih pogojev, navedenih v Odloku.

 

V BTC Cityju še vedno in do preklica poteka testiranje zaposlenih (s t. i. hitrimi testi), ki ga organiziramo s pomočjo zunanjega izvajalca.

 

Sprememba termina testiranja

 

  • Prihodnji teden bo zaradi praznika testiranje izjemoma potekalo v torek, 6. aprila, med 8.00 in 9.00 (rok za prijavo en dan prej – ponedeljek do 15.00)

 

Vsa nadaljnja testiranja potekajo v ustaljenih terminih:

 

  • Vsak ponedeljek (izjema ponedeljek, 5. 4. à prestavljeno na torek, 6. 4.) med 8.00 in 9.00 (rok za prijavo en dan prej – nedelja do 15.00 (izjema termin v torek, 6. 4. à rok za prijavo je ponedeljek, 5. 4. do 15.00))

 

Testiranja potekajo v Dvorani B, v praznem prostoru poleg trgovine Evkaliptus. Prosimo vas, da se ob vstopu v Dvorano B držite vseh veljavnih preventivnih ukrepov, pri čakanju in izvedbi odvzema brisa pa ves čas zagotavljate ustrezno medsebojno razdaljo (vsaj 2 metra).  

 

Testiranja izvaja podjetje Hemamed d.o.o., za prijavo pa se morate javiti neposredno na njihov elektronski naslov info@hemamed.si z naslednjimi podatki:

 

  • podjetje naročnika z davčno številko,
  • lokacija testiranja: Novo mesto,
  • ime in priimek testirane osebe,
  • naslov stalnega prebivališča testirane osebe,
  • GSM testirane osebe.

 

V kolikor želite podrobnejše informacije glede izvedbe samega testiranja lahko kontaktirate ga. Živo Kukman iz podjetja Hemamed d.o.o., ki je dosegljiva na tel. št.: 041/680 887.

 

Storitev je plačljiva, račun pa vam bo posredovan po opravljeni storitvi. Vsaka testirana oseba bo prejela tudi izvid testa.

 

Prosimo vas, da za svojo panogo delovanja podrobno spremljate in preučite navodila s strani odgovornih strokovnih institucij. V primeru kakršnih koli vprašanj in morebitnih nejasnostih glede poslovanja, predlagamo, da pridobite njihovo mnenje.

 

Za morebitna dodatna vprašanja smo vam na razpolago na e-naslovu: obvescanje@btc.si.

 

Z lepimi pozdravi,

 

Miha Rakar

Direktor BTC City

Aktualna obvestila

01. 12. 2017

Obvestilo o uporabi eRačunov v poslovanju z družbo BTC

Z elektronskim poslovanjem želimo poenostaviti prejem... Več

30. 01. 2020

V veljavnost je stopil nov Pravilnik za poslovanje z vrednostnimi darilnimi boni BTC-CITY

S 1.1.2020 je stopil v veljavo Pravilnik za poslovanje... Več

20. 04. 2020

Rekonstrukcija krožišča na Ameriški ulici

Začasna prometna ureditev zaradi pričetka del v krožišču... Več

15. 05. 2020

Sprostitev omejevalnih ukrepov pri ponujanju in prodajanju blaga in storitev potrošnikom v RS

S ponedeljekom, 18.maja 2020, se sproščajo nekateri... Več

14. 10. 2020

OBVESTILO: Odpoved kampanje "Popustival"

Odpoved kampanje "Popustival" Več