12. 04. 2021

Sproščanje ukrepov

 

Spoštovani,

z novim Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v RS Sloveniji se z današnjim dnem znova razširja nabor dejavnosti, ki jim je dovoljeno obratovanje. Hkrati v določenih primerih še vedno velja pogoj, da zaposleni, ki izvajajo ponujanje in prodajanje blaga in storitev iz seznama izjem opravijo testiranje na prisotnost SARS-CoV-2 (COVID-19) po HAGT (hitri test) ali PCR metodi.

V BTC Cityju še vedno in do preklica poteka testiranje zaposlenih (s t. i. hitrimi testi), ki ga organiziramo s pomočjo zunanjega izvajalca.

 

BTC CITY LJUBLJANA

Testiranja potekajo v Dvorani A v zgornjem pritličju (v bližini vhoda A7):

  • vsak ponedeljek med 7.00 in 9.00 ter 12.00 in 14.00 (rok za prijavo en dan prej – nedelja do 15.00),
  • vsak petek med 7.00 in 9.00 ter 12.00 in 14.00 (rok za prijavo en dan prej – četrtek do 20.00).

Testiranja izvaja podjetje Hemamed d.o.o., za prijavo pa se morate javiti neposredno na njihov elektronski naslov info@hemamed.si (ob prijavi navedite podatke: podjetje naročnika z davčno številko; lokacija testiranja: Ljubljana; ime in priimek testirane osebe; naslov stalnega prebivališča testirane osebe in GSM testirane osebe). Storitev je plačljiva, račun pa vam bo posredovan po opravljeni storitvi. Vsaka testirana oseba bo prejela tudi izvid testa.

 

BTC CITY NOVO MESTO

Testiranja potekajo v Dvorani B, v praznem prostoru poleg trgovine Evkaliptus:

  • Vsak ponedeljek med 8.00 in 9.00 (rok za prijavo en dan prej – nedelja do 15.00)

Testiranja izvaja podjetje Hemamed d.o.o., za prijavo pa se morate javiti neposredno na njihov elektronski naslov info@hemamed.si (ob prijavi navedite podatke: podjetje naročnika z davčno številko; lokacija testiranja: Novo mesto; ime in priimek testirane osebe; naslov stalnega prebivališča testirane osebe in GSM testirane osebe). Storitev je plačljiva, račun pa vam bo posredovan po opravljeni storitvi. Vsaka testirana oseba bo prejela tudi izvid testa.

 

 

Ponujanje in prodajanje blaga in storitev potrošnikom za ponudnike, navedene v odloku, je dovoljena le pod pogojem, da se zagotovi upoštevanje vseh preventivnih ukrepov in navodil NIJZ, zato vas prosimo, da jih striktno upoštevate.

Skladno z zahtevo odlokov v veljavi tudi družba BTC kot upravljavec nakupovalnega središča v objektih, kjer posluje večje število ponudnikov, še vedno izvaja spremenjen režim pri vhodih in izhodih v skupne prostore in skrbi za ustrezne označbe glede omejitve števila oseb, kjer je to potrebno.

Glede na to, da v BTC Cityju znova obratuje že večina ponudnikov, predlagamo, da svoje poslovanje izvajate po običajnih delovnih časih.

Prav tako vas prosimo, da za svojo panogo delovanja podrobno spremljate in preučite navodila s strani odgovornih strokovnih institucij. V primeru kakršnih koli vprašanj in morebitnih nejasnostih glede poslovanja, predlagamo, da pridobite njihovo mnenje.

Za morebitna dodatna vprašanja smo vam na razpolago na e-naslovu: obvescanje@btc.si.

 

Z lepimi pozdravi,

Miha Rakar

Direktor BTC City

Aktualna obvestila

01. 12. 2017

Obvestilo o uporabi eRačunov v poslovanju z družbo BTC

Z elektronskim poslovanjem želimo poenostaviti prejem... Več

30. 01. 2020

V veljavnost je stopil nov Pravilnik za poslovanje z vrednostnimi darilnimi boni BTC-CITY

S 1.1.2020 je stopil v veljavo Pravilnik za poslovanje... Več

20. 04. 2020

Rekonstrukcija krožišča na Ameriški ulici

Začasna prometna ureditev zaradi pričetka del v krožišču... Več

15. 05. 2020

Sprostitev omejevalnih ukrepov pri ponujanju in prodajanju blaga in storitev potrošnikom v RS

S ponedeljekom, 18.maja 2020, se sproščajo nekateri... Več

14. 10. 2020

OBVESTILO: Odpoved kampanje "Popustival"

Odpoved kampanje "Popustival" Več